Thursday , June 20 2024
Noutati

Apartamente Penthouse Brasov

Apartamente Penthouse Brasov situate intr-un cartier modern

Exista foarte multe facilitati conferite de constructorii de Apartamente Penthouse Brasov. Cladirile rezidentiale sunt ultramoderne. Apartamentele penthouse se regasesc in blocuri de patru etaje. Blocurile dispun de ascensor pana la subsol inclusiv. Pe acoperisul cladirii este amenajata o terasa pe care o pot folosi toti locatarii.

Pentru cele mai multe Apartamente Brasov tip penthouse exista boxe mari din caramida pentru depozitare, in conditii de eficienta, a diferitelor bunuri. Pentru fiecare apartament penthouse exista construit si un loc de parcare. Aceasta parcare subterana este pazita atat pe timpul zilei, cat si in timpul noptii.

Apartamente Penthouse BrasovToate apartamentele penthoase sunt prevzute cu doua grupuri sanitare. Pe un singur nivel pot exista maxim patru apartamente de acelasi fel. Apartamentele tip penthouse pot avea trei sau patru camere. Din punct de vedere structural sunt foarte asemenetoare, aproape identice. Ceea ce este foarte important, este faptul ca acest tip de apartamente au vedere pe doua parti.

Citeste si...

Garsoniere De Vanzare Constanta

Garsoniere De Vanzare Constanta

Garsoniere De Vanzare Constanta Din ce in ce mai multe persoane cauta Garsoniere De Vanzare …

Close