Thursday , May 30 2024

Avocat Brasov

Avocat Brasov

Un client poate contracta cu un Avocat Brasov in temeiul unui contract de asistenta juridica. Intre avocat si clienti, relatiile se bazeaza pe onestitate, incredere, cinste si respect reciproc. Avocatul are si obligatia de loialitate, precum si obligatia de confidentialitate fata de clientul pe care il reprezinta.

Rolul unui Avocat In Brasov este esential. Acesta este indispensabil atat justiei, dar si justitiarului care are un litigiu aflat pe rolul instantelor judecatoresti. Avocatul este, in fapt, aparatorul clientului sau. Acesta este, totodata, si sfatuitorul clientului sau. Avocatul isi va indeplini misiunea cu constiinciozitate.In raporturile cu clientii va da dovada de probitate profesionala.

Avocat BrasovAvocatul isi va execita, intotdeauna profesia cu onoare. Si avocatul nu poate fi supus nici unei restrictii sau constrangeri in momentul in care isi desfasoara activitatea. Acesta va da intotdeauna sfaturi in concordanta cu dispozitiile legale in vigoare. Va actiona mereu numai in numele si in limitele prevazute de legislatia care ii reglementeaza atat profesia cat si activitatea.

Citeste si...

Trupa Cover

Trupa Cover

De ce o trupa cover este solutia de divertisment pentru evenimente? Trupa Cover – Un …

Close