Thursday , November 30 2023
Noutati

Brichete De Lemn Pentru Centrale

Brichete de lemn pentru centrale

Combustibilul solid cu cel mai scazut continut de umiditate este reprezentat de Brichete De Lemn Pentru Centrale. In tara noastra exista importanti producatori de brichete de lemn. Acestia exporta produsul finit in Europa. Fabricile functioneaza non stop, in trei schimburi. Este un flux continuu. Este necesara o cantitate mare de brichete a fi obtinute lunar. Fabricile exportatoare produc lunar cam o suta de tone de brichete de lemn pe saptamana, pentru a asigura necesarul solicitat. Materia prima si anume deseurile lemnoase se gasesc in cantitati foarte mari.

Brichete de lemn pentru centrale

Cel mai recomandat combustibil ecologic este reprezentat de Brichete De Lemn Pentru Centrale. Utilizand acest incalzitor termic, nu vor mai fi defrisate padurile. Copacii nu vor mai fi taiati pentru obtinerea lemnului de foc. Brichetele din rumegus inlocuiesc foarte bine lemnul masiv pentru foc.

Ca urmare a prelucrarii lemnului, rezulta cantitati foarte mari de rumegus. Lemnul se prelucreaza in cadrul fabricilor de mobila, in interiorul atelierelor de tamplarie, precum si la gatere. Deseurile de rumegus se incadreaza in categoria deseurilor greu degradabile. Aceste deseuri lemnoase sunt foarte periculoase pentru mediul inconjurator.

Brichete De Lemn Pentru CentraleLiniile de brichetare sunt special concepute pentru a prelucra aceste deseuri din rumegus. Sunt perfecte pentru mediul inconjurator. Conteaza foarte mult ca personalul sa fie calificat. Acesta trebuie sa dea dovada de implicare maxima in procesul de brichetare. Produsele finite trebuie sa fie fabricate in conformitate cu standardele ISO. Doar in acest mod, se asigura o protectie eficienta a mediului inconjurator.

Brichetele de lemn se folosesc foarte usor. Centralele pe lemne nu necesita autorizatii speciale pentru utilizare. O centrala pentru lemne poate fi instalata intr-o zona in care nu exista gaze naturale, ceea ce este foarte bine.

Brichete de lemn pentru centrale

Arderea este mai lenta in cazul in care se folosesc Brichete De Lemn Pentru Centrale. Eliberarea de caldura se face pentru o durata mai mare de timp. Centralele pentru lemn sunt de mai multe tipuri si de mai multe dimensiuni. Se adapteaza perfect cerintelor si nevoilor clientilor. Acestea se pot monta independent. Nu au nevoie de racordare la o retea anume. Centralele termice pentru lemne necesita, insa, o alimentare frecventa cu lemne.

Citeste si...

Asfalt

Asfalt

De ce este important sa fie asflalt pe starzi? Fiecare dintre noi ne-am dori sa …

Close