Thursday , November 30 2023
Noutati

Case Din Lemn

Case din lemn

Puteti opta oricand pentru niste Case Din Lemn. Veti vedea ca acestea vor fi o alegere excelenta pentru voi. Ar trebui sa aveti in vedere astfel de case pentru ca ele se vor plia pe nevoile voastre. Aceste case va vor oferi calitatea pe care o doriti si le veti aprecia foarte mult. Veti mai vedea ca ele va vor oferi si numeroase avantaje.

In primul rand, o casa din lemn se va construi destul de usor. Cu o echipa de 20-25 de persoane se va putea ridica o casa in doar cateva zile. Imediat ce se va usca fundatia, acest lucru va fi posibil.

Case din lemn

Un alt aspect important este faptul ca astfel de Case Din Lemn sunt calduroasa. Veti vedea ca aceasta va izola foarte bine. Lemnul este un material eficient pentru o izolare buna. Acesta se va monta alaturi de alte materiale termoizolante. Aceste materiale, alaturi de lemn vor asigura o performanta termica, dar si una energetica foarte buna.

Va veti putea bucura si de un spatiu mai mare. Acest lucru se datoreaza faptului ca peretii unei case din lemn sunt subtiri. Ei sunt de doua ori mai subtiri decat cei din BCA sau caramida. Casele din lemn sunt mult mai rezistente la cutremur. Aceste case vor putea rezista fara probleme chiar si la un cutremur de 8 grade pe scara Richter.

Case din lemnCase din lemn

Un alt lucru demn de luat in seama este faptul ca aceste case sunt destul de ieftine. Nu va trebui sa platiti prea mult pentru o casa pe o structura din lemn. Aceasta va va costa doar 20.000 de euro pentru 50-60mp. O astfel de casa va fi protejata si impotriva incendiilor.

Ea va fi tratata ignifug, astfel sa nu existe nici un risc. Veti constata ca daca o casa din lemn va lua foc, partile afectate vor putea fi inlocuite. Nu va mai fi astfel nevoie de o reconstructie. Trebuie sa mai stiti ca o casa din lemn este si ecologica. Ea este potrivita pentru un stil ecologic de viata. Aceasta casa va folosi doar elemente naturale.

Citeste si...

Topograf Brasov

Topograf Brasov

De ce am nevoie de topograf Brasov cand vreau sa construiesc ceva? Stiati ca in …

Close