Thursday , November 30 2023
Noutati

Finante Brasov

Finante Brasov

Categoria de Finante Brasov include si platile, transferurile financiare si cecurile. Se pot efectua inclusiv transferuri transfrontaliere in euro pe tot teritoriul Uniunii Europene. Taxa perceputa de banca este taxa aplicabila unei tranzactii nationale echivalente in moneda euro. Aceasta regula se respecta inclusiv si de tarile din afara zonei euro.

Finante BrasovEste vorba, de fapt, despre comisionul perceput de fiecare data cand se retrag sume in numerar. Comisionul perceput in tara de origine pentru retragerea sumelor de bani de la un bancomat va fi acelasi si in alta tara din Uniunea Europeana. Nu se vor percepe niciodata taxe suplimentare pentru plati efectuate pe teritoriul Uniunii Europene, utilizand un anumit card.

Orice serviciu de Finante aduce la cunostinta unui titular de cont faptul ca daca o plata se face cu alta moneda in afara de euro, se vor putea percepe taxe suplimentare. Aceasta posibilitate a bancilor este prevazuta de legislatia incidenta. Daca se constata existenta vreunei dificultati in ceea ce priveste efectuarea platilor pe tot teritoriul Uniunii Europene. Se va contacta furnizorul cardului, in vederea remedierii, de indata, a problemei.

Close