Thursday , November 30 2023
Noutati

Ochelari Copii

Ochelari Copii

Daca cei mici prezinta probleme de motilitate oculara se vor prescrie Ochelari Copii. Aceste probleme pot genera afectiuni oculare mult mai grave. Una dintre aceste afectiuni, care este cel mai des intalnita, este strabismul. In unele situatii exista stabism congenital. Acesta apare pana la varsta de sase luni.

Daca strabismul apare dupa varsta de trei ani acesta poarta denumirea de strabism dobandit. Aceasta afectiune presupune adoptarea timpurie a tratamentului potrivit. La cabinetele, clinicile sau spitalele de Oftalmologie Copii Brasov exista medici oftalmologi supraspecializati in strabism. Acestia prescriu tratamentul adecvat in functie de tipul de strabism descoperit.

Ochelari CopiiPoate exista strabism convergent numit si esotropie. In acest caz, ochii sunt deviati spre nas. Ca si tratament permanenet se recomanda, in primul rand, portul ochelarilor de vedere. Acelasi este si tratamentul incipient in cazul strabismului divergent sau vertical. Nu trebuie confundat cu pseudostrabismul. Acesta din urma este un fals strabism. Trebuie facuta o diferentiere clara. Aceasta se poate face doar daca se efectueaza o consultatie oftalmologica.

Citeste si...

Medic Stomatolog Brasov

Medic Stomatolog Brasov

Medic Stomatolog Brasov Alegeti un Medic Stomatolog Brasov ideal. Acesta se va plia pe nevoile …

Close