Thursday , November 30 2023
Noutati

Optica Medicala

Optica Medicala

Optica Medicala este parte componenta a unui centru de diagnostic si chirurgie oftalmologica. In cadrul acesteia se ofera consultatii optometrice computerizate. Se foloseste tehnica si aparatura de ultima generatie. Serviciile si produsele sunt oferite la preturi accesibile. Ochelarii de vedere, lentilele de contact dar si accesoriile se pot realiza in atelierele proprii ale clinicii de optica medicala.

Medicii oftalmologi si optometristi din cadrul unui Cabinet Oftalmologic Brasov isi perfectioneaza pregatirea profesionala in mod continuu. Specialistii in domeniu participa la targuri de optica, atat la nivel national cat si la nivel international. Anual se organizeaza cursuri cursuri de aprofundare a cunostintelor in domeniu.

Optica MedicalaConsultatiile optometrice au ca finalitatea rezolvarea oricaror probleme legate de ochelari si de lentile de contact. Se va proceda la determinarea acuitatii vizuale, dar si a dioptriilor. Se pot prescrie si se pot vinde ochelari. Si se asigura si montajul ochelarilor de vedere. Lentilele de contact vor fi adaptate conform cerintelor pacientilor. Pretul unei investigatii optometrice nu depaseste, de regula, cincizeci de lei.

Citeste si...

Medic Stomatolog Brasov

Medic Stomatolog Brasov

Medic Stomatolog Brasov Alegeti un Medic Stomatolog Brasov ideal. Acesta se va plia pe nevoile …

Close