Wednesday , December 6 2023
Noutati

Pergole Retractabile

Tipuri de pergole retractabile de la Pergole de Lux

Diferitele tipuri de Pergole Retractabile sunt extrem de populare inca din Antichitate unde erau divinizate de catre romani si alte popoare. Acestia se puteau plimba ore intregi fara sa fie deranjati de razele nocive ale soarelui. Dorinta de a evolua si de a creste i-a facut pe specilistii de la echipa Pergole de Lux sa evolueze si sa se perfectioneze. Astfel, pasiunea i-a dus la urmatorul nivel.

Fiind o solutie eleganta pentru orice terasa, modelele de pergole cu acoperis retractabil se pot plia pe orice proiect arhitectural. Pe langa avantajele fizice, pergola oferita de Pergole De Lux sporeste notorietatea localului, astfel constribuind la renumele acestuia. Indiferent daca esti proprietarul unei afaceri sau pur si simplu iti doresti sa aduci un plus de calitate in viata ta si in a celor dragi tie, achizitioneaza orice pergola din gama vasta de pergole retractabile. Poti alege dintre cele Plato, Dahlia sau Avantgard.

Accesorii pentru pergole retractabile

Pe langa acestea, te poti gandi sa iti imbunatatesti experienta petrecuta intr-o pergola cu accesoriile pentru pergole retractabile de la Pergole de Lux. Poti alege dintre: inchideri de sticla, umbriri de tip Zip si Jaluzele sau pardoseli exterioare.

Pergole RetractabileDaca inca nu te-am convins, trebuie sa stii ca orice pergola din gama lor variata de pergole retractabile vine la pachet cu sisteme de iluminat cu dimmer, senzor optional si telecomanda prin care poti controla foarte usor actiunile pergolei. Astfel, aceasta se poate inchide si deschide repede si usor fara zgomot. Aceste functionalitati iti permit sa te relaxezi exact cum iti doresti si te scutesc de deranjul si efortul pe care l-ai depune daca ai o pergola normala.

In cazul in care esti proprietarul unei afaceri, te poti gandi sa iti achizitionezi o pergola retractabila pentru ca vei avea multe beneficii. Pe langa aspectul extrem de atragator pe care il are aceasta, vei putea sa prelungesti viata terasei tale. In extrasezon, cand marea majoritate a teraselor se inchid, tu iti vei putea continua activitatea fara sa fii deranjat de conditiile suparatoare ale vremii. Pe langa acest aspect, vei scapa si de problemele cu legea antifumat. Fiind  o pergola care poate fi adaptata foarte usor, clientii tai nu vor putea fi deanjati de orice problema.

Citeste si...

Asfalt

Asfalt

De ce este important sa fie asflalt pe starzi? Fiecare dintre noi ne-am dori sa …

Close