Thursday , November 30 2023
Noutati

Porti Metalice Brasov

Porti Metalice Brasov culisante telescopice

Gama extinsa de Porti Metalice Brasov culisante telescopice prezinta o serie de particularitati si avantaje specifice. In primul rand, acest model de porti vor fi instalate in spatiile care sunt foarte inguste. Se monteaza acolo unde nu este suficient loc pentru a se instala o poarta batanta sau o poarta culisanta standard.

O poarta metalica culisanta telescopica necesita numai jumatate din spatiul pe care il ocupa, in mod normal, o poarta clasica. Poarta telescopica este compusa, de regula dintr-un numar de doua sau trei panouri. Specific este faptul ca vitezele de rulare ale acestor panouri sunt diferite.

Porti Metalice Brasov

O poarta telescopica prezinta particularitatea ca este mai rapida decat o poarta standard. Ori de cate ori se doreste o deschidere prompta a unei porti, alegerea se va face din gama de Porti Metalice Brasov culisante. Deschiderea unei porti telescopice poate fi atat simpla cat si dubla. Aceasta poarta poate rula pe ambele directii.

Astfel, cele doua panouri se intalnesc la mijlocul distantei. Deci cele doua avantaje esentiale sunt: avantajul economiei de spatiu si cel al rapiditatii in miscare. Portile metalice telescopice se utilizeaza, de obicei, pentru a asigura accesul in incinta locuintelor, insa si in cazul spatiilor comerciale si a celor industriale.

Porti Brasov

Porti Metalice BrasovCele mai multe Porti Metalice Brasov sunt montate de personal specializat al societatilor de profil. Asamblarea si montajul portii este foarte importanta. Influenteaza, in mod semnificativ, rezistenta si durabilitatea in timp. In primul rand, se va tine cont de montajul stalpilor. In cazul portilor automate simple greutatea portii se executa pe un singur stalp. Astfel, stalpii vor fi de cel putin patru ori mai puternici comparativ cu stalpii pentru porti duble. In cazul portilor culisante, stalpii sunt mult mai usori, comparativ, de exemplu, cu portile batante. In aceasta situatie, acesti stalpi nu sustin intraga greutate a portii. Au doar rolul clar definit de a o impiedica sa se incline intr-o anumita parte.

Citeste si...

Asfalt

Asfalt

De ce este important sa fie asflalt pe starzi? Fiecare dintre noi ne-am dori sa …

Close