Thursday , November 30 2023
Noutati

Remorca Tandem

Cine si de ce are nevoie de o remorca tandem?

In unele domenii de activitate, o remorca tandem poate fi extrem de importanta. Practic, in lipsa acesteia, nu s-ar putea desfasura diverse activitati. Acest articol a fost redactat special pentru a va informa cu privire la importanta remorcii tandem. Aflati in continuare cine si de ce are nevoie de aceasta.

Cine si in ce scopuri foloseste remorca tandem?

In primul rand mentionam faptul ca in mediul rural intalnim majoritatea remorcilor de acest tip, si sunt atasatate tractoarelor. Sunt folosite aproape in fiecare zi de catre persoanele care au agricultura ca ocupatie de baza.

Persoanele care au agricultura ca ocupatie de baza detin sau au luat in arenda foarte multe hectare de teren agricol. Ei bine, pe acest teren cultiva tot felul de legume, leguminoase sau cereale.

Au nevoie de o remorca tandem pentru diverse activitati. De exemplu, primavara trebuie sa duca semintele la teren, pentru a fi semanate. Pentru astfel de suprafete de teren, transporta zeci de saci de seminte, iar remorca este solutia ideala pentru transport.

Solul are mereu nevoie de nutrienti, care se obtin din ingrasamantul chimic sau organic. Ce solutie poate fi folosita oare pentru a transporta ingrasamantul? Daca nu stiati deja, tractorul si remorca atasata sunt folosite si in acest scop.

Toamna cand se culeg roadele muncii, agricultorii folosesc de asemenea remorca pentru a transporta recoltele. Indiferent de ceea ce au cultivat (grau, porumb, varza, cartofi, etc.), vor transporta in remorca respectiva.

Pentru fermieri, aceasta remorca este ideala pentru ca transporta cu ajutorul ei furajele pentru animale. Gunoiul de grajd de la ferma va fi dus departe de aceasta, intr-o astfel de remorca.

Deci, dupa cum se poate vedea, in mediul rural o asemenea remorca este extrem de utila. Din acest motiv, trebuie facuta o alegere inspirata.

Alegerea remorcii potrivite

Cand trebuie aleasa o remorca tandem, cumparatorul trebuie sa isi cunoasca nevoile si bugetul. Este foarte important sa stie ce transporta in general in remorca. In acest fel poate stabili ce masa maxima autorizata este potrivita pentru necesitatile sale.

Remorca TandemApoi, trebuie sa stie daca isi permite o remorca noua sau una second hand. Se gasesc pe piata diverse modele de remorci tandem, de dimensiuni diferite si cu capacitatea de incarcare diferita.

In functie de necesitati si de buget, poate fi facuta o alegere. Unii aleg remorcile tandem noi, altii pe cele second hand. Si cele second hand pot fi o solutie buna, daca nu prezinta semne foarte mari de uzura.

Citeste si...

Asfalt

Asfalt

De ce este important sa fie asflalt pe starzi? Fiecare dintre noi ne-am dori sa …

Close