Wednesday , December 6 2023
Noutati

Condus Defensiv

Condus defensiv

Sunt foarte importante normele de Condus Defensiv. Ar trebui sa aveti aceste lucruri in vedere. Tinand cont de ele, veti avea de castigat. Multe dintre accidentele auto au loc din cauza soferilor. Ei nu au o viteza adaptata conditiilor de drum. De asemenea, ei se avanta in depasiri neregulamentare si nu acorda prioritate. Aceste lucruri duc in cele mai multe dintre cazuri la accidente care in mod normal ar fi putut fi evitate.

Condus defensiv

Ar fi bine sa va examinati cu atentie masina. Puteti verifica astfel rotile acesteia, dar si nivelul uleiului. Mai puteti tine cont si de lumini. Cu toate ca patre excesiv, aceste lucruri ar trebui facute, mai ales daca doriti sa plecati din localitate. Nu uitati sa va puneti mereu centura. Chiar daca aveti o distanta scurta de parcurs, centura este foarte importanta. Acest sfat oferit de instructorii de Condus Defensiv, este unul de care ar trebui sa tineti mereu cont. Pasagerii din spate ar trebui sa-si puna si ei mereu centura. Un accident chiar si la o viteza de 60 km/h ar putea avea efecte negative asurpa voastra.

Condus defensiv

Condus DefensivAr trebui sa fiti mereu cat mai vizibili in trafic. Acesta este un motiv de a aprinde luminile de intalnire chiar si pe timp de zi. Semnalizati-va mereu toate intentiile pe care doriti sa le faceti. O masina cu farurile aprinse este mult mai vizibila. Nu ezitati sa va semnalizati intentiile chiar si pietonilor. Un alt lucru important este sa va concentrati doar pe sofat. Nu ar trebui sa faceti alte lucruri inafara de sofat.

Cand sunteti in trafic trebuie sa fiti cat mai calmi. Nu raspundeti niciodata provocarilor altor soferi. De asemenea, trebuie sa stiti ca daca veti conduce nervos, acest lucru va duce la ambuteiaje. Odata la maximum 10 secunde ar trebui sa va asigurati in oglinzi. Nu uitati ca atunci cand intrati in intersectii sa reduceti mult viteza. Nu ar trebui niciodata sa intrati intr-o intersectie cu o viteza mai mare de 40 km/h. Un alt lucru de avut in vedere este sa anticipati evenimentele pe care le vedeti in trafic. Tineti cont de aceste lucruri.

Citeste si...

Trupa Cover

Trupa Cover

De ce o trupa cover este solutia de divertisment pentru evenimente? Trupa Cover – Un …

Close