Thursday , November 30 2023
Noutati

Promovare Facebook

Promovare Facebook

Din ce in ce mai multe afaceri opteaza pentru serviciul de Promovare Facebook. Iar acest lucru nu ne mira deloc, deoarece aceasta retea de socializare a devenit o parte activa si importanta a vietii noastre. Facebook s-a mandirit in anul 2017 cu peste 9.600.000 de utilizatori romani. Socant, nu?

Poate la prima vedere nu vi se pare un numar socant, dar 9.600.000 reprezinta peste 44% din populatia Romaniei. Acesta insemnand ca 44% din populatia tarii are un cont de Facebook. Si este un utilizator activ sau periodic. Iar dvs, ca intreprinzator, trebuie sa luati in calcul acest lucru.

Promovare FacebookPrmovarea prin Facebook a devenit parte importanta a celor mai multe Strategii De Marketing Online. Tocmai, doatirita importantei pe care o joaca in viata oamenilor. Pe scara globala, existand peste 1.33 miliarde de utilizatori activi.

Un mare avantaj pe care il ofera aceasta retea de socializare ca platforma de promovare este posibilitatea promovarii catre o anumita categorie demografica. Astfel, la inceperea promovarii puteti selecta sexul, varsta si preferintele persoanelor catre care va adresati. Eficientizand enorm promovarea.

Citeste si...

Trupa Cover

Trupa Cover

De ce o trupa cover este solutia de divertisment pentru evenimente? Trupa Cover – Un …

Close