Thursday , May 30 2024

Monitor Ski Poiana Brasov

Monitor Ski Poiana Brasov

Monitor Ski Poiana Brasov – ofera sprijin, indrumare si coordonare pentru invatarea practicarii sporturilor de iarna. Turistii nu mai sunt prinsi in rutina cotidiana, de zi cu zi. Vor avea ocazia sa participe la activitati pline de adrenalina. Va fi o vacanta distractiva. Se vor bucura si vor fi entuziasmati de tot ceea ce poate sa ofere anotimpul racoros. Poiana Brasov este o statiune montana preferata de multi turisti. Aceasta dispune de multiple facilitati.

Turistii pot opta intre diferite spatii de cazare. Aici se pot regasi hoteluri luxoase, dar si pensiuni, vile sau apartamente puse la dispozitia turistilor. Poiana Brasov este si o statiune de odihna. Se pot face plimbari, drumetii montane.

Ski Poiana Brasov

Partiile de ski se adreseaza tuturor celor care vor sa schieze. Acestea au lungimi diferite. Monitor Ski Poiana Brasov – se afla tot timpul pe partie. Partia Lupului are, cu aproximatie, trei mii de metri lungime. Se adreseaza celor avansati. Partia Kanzel are, cu aproximatie, patru sute de metri lungime. Chiar si asa, aceasta se adreseaza turistilor cu un grad ridicat de cunostinte. Este o partie destul de abrupta. Partia Ruia are, cu aproximatie, sase sute de metri lungime. Se adreseaza categoriilor de turisti cu nivel de pregatire mediu. Partie sub Teleferic are, cu aproximatie, o mie de metri lungime. Pe aceasta partia pot invata sa schieze chiar si incepatorii.

Monitor Ski Poiana Brasov

Monitor Ski Poiana BrasovPetrecerea timpului liber intr-o regiune muntoasa este benefica sanatatii organismului. Monitor Ski Poiana Brasov antreneaza miscarea. Pe partiile de schi, coborarea va fi efectuata folosind panta de coborare. La urcare, turistii pot opta fie pentru a urca pe jos, fie pentru a utiliza instalatii de transport cu cablu. Aceste instalatii de transport cu cablu sunt functionale tot sezonul. Cele mai intalnite si utilizate sunt: Telecabina Bradul, Telecabina Stadion, Telecabina Slalom.

Turistii pot opta pentru petrecerea timpului liber si in alte moduri. Pot invata sa utilizeze snowbike-urile. Pot face excursii cu snowmobilul. Sau pot participa la antrenament de tir sportiv. Vor invata sa utilizeze arcul cu sageti. Pot juca si volei sau minifotbal, in locurile special amenajate in acest scop. Noaptea o pot perece la casino.

Citeste si...

Carlige Nash

Carlige Nash

Carlige Nash Alegerea unor Carlige Nash de calitate este ceva de avut in vedere. Veti …

Close